Over

‘Op basis van kennis en vertrouwen’

Onze missie

Kennis is de sleutel tot succes, maar alléén als het samen gaat met passie voor wat je doet. Dat is precies wat ons drijft. Samen maken we dat wat u als opdrachtgever graag wilt hebben. 

Of het nu gaat om de ontwikkeling van een nieuwbouwproject, om transformatie of om duurzaamheidsoplossingen, wij zijn voor opdrachtgevers de professionele  partner. 

SPRONG ontzorgt opdrachtgevers door te luisteren en de juiste vragen te stellen, hulp te bieden bij het zoeken en vinden van antwoorden en het begeleiden van de realisatie en nazorg. Maakt u met ons de SPRONG naar een nieuwe ontwikkeling?

Onze werkzaamheden

Onze medewerkers

Bahman Lake

Bahman Lake heeft zowel zijn bouwkundige opleiding als zijn architectuuropleiding in Tilburg afgerond. Na vele jaren als architect gewerkt te hebben trad hij in 2005 als projectmanager in dienst bij woningcorporatie BrabantWonen in ‘s-Hertogenbosch en Oss. Hij heeft enorm veel ervaring in het vak van ontwikkelen, bouwen en duurzaam transformeren. Zowel in woningbouw als in utiliteitsbouw.

Marijn van Zelst

Marijn van Zelst heeft Bouwkunde in Tilburg en Bouwkunde Uitvoeringstechniek aan de Technische Universiteit in Eindhoven gestudeerd. Na zijn studie was Marijn als projectleider werkzaam bij het TweeStedenziekenhuis (afdeling bouwzaken) in Tilburg en bij woningcorporatie BrabantWonen in ‘s-Hertogenbosch en Oss. Marijn ontwikkelde en realiseerde uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten. Duurzaam is zijn standaard.

Stefan van Veldhoven

Stefan is een specialist. Hij is gedreven, enthousiast en hij weet waar hij over praat. De kwaliteit van zijn werk is hoog.  Met zijn bouwkundige opleiding en jarenlange ervaring is hij als geen ander de juiste gesprekspartner voor opdrachtgevers.